گذری به فعالیت های شبکه من و تو
در ابتدای تشکیل شبکه من و تو این تصور ایجاد شد که گوگوش (فائقه آتشین) خواننده دربار پهلوی برعهده دارد اما بعدها مشخص شد استفاده از نام وی فقط در حد تبلیغات بوده نه چیز دیگری و مدیریت این شبکه انگلیسی را کیوان و مرجان عباسی برعهده دارند. کیوان عباسی مدتی مدیریت شبکه سیاسی فارسیزبان آزادی را برعهده داشت که افرادی مانند رضا فاضلی و بهروز صوراسرافیل نیز در آن حضور داشتند. فاضلی و صوراسرافیل بعدها به دلیل اختلافاتی که بین کیوان عباسی و آنها به وجود آمد، از این شبکه جدا شدند. شبکه آزادی بعد از مدتی به دلیل ضعف محتوا و پایین بودن کیفیت و عدم جذب مخاطب تعطیل شد.
استفاده از کارمندان و تیم فنی و حتی آرشیو بیبیسی و حمایتهای مالی و امنیتی تمام و کمال دولت انگلیس این شبکه را یک شبکه خاص کرد.
بودجهای که برای این شبکه در نظر گرفته شد، به اندازهای بود که فقط در برنامه آکادمی موسیقی میلیونها دلار هزینه شد. از جمله:
1- پرداخت 500 هزار دلار در هر بار پخش به گوگوش، برای راهاندازی آکادمی موسیقی
2- پرداخت 300 هزار دلار در هر بار به هومن خلعتبری همکار گوگوش و شوهر کنونی وی در آکادمی موسیقی
3- پرداخت 250 هزار دلار در هر بار پخش به بابک سعیدی همکار گوگوش در آکادمی موسیقی
4- پرداخت یکصد هزار دلار در هر بار پخش به رها اعتمادی (بنیاعتماد) برای برعهده گرفتن اجرای برنامههای آکادمی موسیقی
5- پرداخت 10 هزار دلار برای برنامه پشت صحنه آکادمیکه توسط سالومه سیدنیا اجرا شد.
سوابق و رزومه مجریان و خبرنگاران
اگر نگاهی گذرا به سوابق و رزومه مجریان و خبرنگاران مشغول در شبکه های فارسی زبان دولتی انگلیسی بیندازیم خواهیم دید که این افراد به سادگی این روند را طی نموده و به راحتی جذب رسانه های بهایی گردیده اند و ابزار دستی برای سرویس جاسوسی انگلیس و لابی صهیونیستی شده اند.
سالومه سیدنیا : او که یکی از تهیه کنندگان و مجریان شبکه تلویزیونی " من و تو " می باشد قبل از خروج از کشور در روزنامه های زن و ایران ( در زمان اصلاحات ) ومدیر روابط عمومی خانه سینما نیز بوده است .
رها اعتمادی (رها بنی اعتماد): وی در خانواده بسیار متعصب بهایی متولد شده و همه اعضای خانواده از نزدیکان و چاکران دربار پهلوی بوده اند. او از ابتدا با نحوه فکری طرفداران پهلوی، سلطنت طلبها، حزب کمونیست کارگری و مجاهدین خلق و ... آشنا شده و در جلسات مختلف حضور فعال داشت. رها تحت پوشش فعالیت های هنری سعی در ارتباط با هم سن و سالان خود و جوانان کرده و از این طریق نیروهای مستعد جهت همکاری با جنبش های ضد ایرانی را گزینش نموده و به مسئولین مربوطه معرفی نماید.
* آکادمی موسیقی گوگوش
آکادمی مبتذل موسیقی با صرف هزینههای زیاد توانست در ابتدای راه مخاطبانی را به خود جذب کند اما هنوز کار به اتمام نرسیده بود که شبهه تقلب در انتخاب نفرات اول آکادمی به جاهای باریک کشید.
تعدادی از مخاطبان و هواداران خوانندهها در فضای فیسبوک و اینترنت به صورت خودجوش یا حتی برنامهریزی شده شروع به تبلیغ و حمایت از کاندیداهای خود کردند اما نتیجه آنطور که باید جلو نرفت.
اما وسطهای کار آکادمی مشخص شد همه این مسائل کاملا صوری بوده و خوانندهها و نفرات اول و... از همان اول مشخص و انتخاب شده بودند و طرفداران در طول این مدت بازیچهای بیش نبودهاند!!
شبکه من و تو فقط در ایران قابل رؤیت است و ایرانیانی که در دیگر کشورها بودند، نمیتوانستند برنامههای این شبکه را ببینند پس چگونه میتوانستند به خواننده مورد نظر خود آن هم در آن زمان مشخص و محدود رای بدهند؟! پس اعلام شماره برای ایرانیان خارجنشین کاملا صوری بود.
جالب است که مدیران و مجریان این شبکه در برنامههای مختلف، انتخابات ایران که در آن ناظران کاندیداها از صفر تا صد آن یعنی از پیش از رایگیری تا شمارش آرا حضور داشتند را قبول نداشته و زیر سوال میبرند و قائل به تقلب هستند، در حالی که خود آنها هیچگونه شفافسازی درباره نحوه رایگیری و شمارش آرای یک برنامه مبتذل نداشتند.
از طرفی ساخت و پاخت برخی خوانندهها با هیات داوران و مجریان و دستاندرکاران آکادمی، شک طرفداران و مخاطبان را درباره تقلب به یقین تبدیل کرد و ازدواج نفر اول دور اول آکادمی (سروش تهرانی) با یکی از مجریان شبکه من و تو (سالومه سیدنیا) از این ساخت و پاختها پرده برداشت.
ـ اختلاف بین مدیریت شبکه و مجریان.
در هر مدیریت و مجموعهای اختلاف سلیقه و نظر امری طبیعی است اما اگر نگاهی اجمالی به سابقه مدیریت مدیر شبکه انگلیسی من و تو داشته باشید درمییابید این اختلافات طبیعی به نظر نمیرسد.
اختلاف مجریان و دستاندرکاران شبکه آزادی با مدیر آن یعنی کیوان عباسی منجر به تعطیلی این شبکه شد. در شبکه انگلیسی من و تو نیز بعد از مدتی، نحوه عملکرد و مدیریت کیوان عباسی باعث جدا شدن برخی مجریان و دستاندرکاران از این شبکه شد. افرادی مانند آزاده حسینی، مریم تهرانی، سارا باغستانی، آوا صفا، سحر زند، جاوید جعفری، نسرین احمدی و... به همین دلایل از شبکه جدا شدند.
برخی از این افراد پس از جدا شدن از منوتو، اسرار و مسائل پشتپرده این شبکه انگلیسی را فاش کردند. افشاگریهای این افراد همانا و ریزش برخی مخاطبان نیز همان.
- ۹۶/۰۲/۱۷